Saturday, December 3, 2016

Ceasurile inteligente cu IOS au din ce in ce mai multe functii

Smartwatch-urile nu mai reprezinta astazi niste dispozitive SF, ci sunt unele accesibile pentru toate buzunarele si disponibile in diferite variante, care sa se adapteze pentru toate gusturile si nevoile clientilor. In plus, acestea functioneaza in cele mai bune conditii alaturi de telefonul inteligent, cele doua fiind vazute ca doi prieteni de nadejde care au rolul de a usura viata utilizatorilor prin diferite aspecte.

Numeroase functii

Prin functiile incorporate, aceste ceasuri inteligente pot fi folosite in diferite conditii de catre mai multe tipuri de utilizatori, de la cei care se afla tot timpul pe drumuri, la birou sau in trafic. Un smartwatch cu iOs sau Android se conecteaza cu usurinta prin intermediul Bluetooth-ului, agenda, apelurile si mesajele fiind acum la doar o atingere distanta, in timp ce telefonul se afla in buzunar. Poate fi controlata camera smartphone-ului, muzica, insa sunt disponibile si diferite functii precum cronometru, pedometru, monitorizarea batailor inimii si nu numai, toate acestea fiind folositoare in special pentru iubitorii de sport care au ocazia de a-si imbunatati performantele.

Notificari la incheietura mainii

Ceasurile inteligente sunt foarte usor de folosit datorita ecranului touchscreen, iar unul dintre cele mai
importante avantaje este faptul ca notificarile de pe Facebook, Twitter, Instagram sau Whatsapp sunt mult mai aproape, direct la incheietura mainii. Designul atractiv si modern permite ca smartwatch-urile sa fie adaptate cu usurinta la orice tinuta, iar utilizatorii sa se bucure oriunde de cele mai noi functii.


In plus, preturile acestora au scazut semnificativ, astfel ca se poate gasi un smartwatch cu iOs sau Android de la 80 de lei, in timp ce utilizatorii care isi doresc versiuni mai moderne si mai avansate, se pot orienta catre modelele putin mai costisitoare, de la 400 de lei. iUni dispune de o gama foarte variata de astfel de produse, fiind locul potrivit de unde pot fi achizitionate.

No comments:

Post a Comment