Tuesday, August 1, 2017

Avantajele alegerii rulourilor aplicate

Pentru a moderniza si infrumuseta orice locuinta exista o multime de solutii si optiuni, insa cele mai multe implica costuri foarte ridicate. Totusi, cei care isi doresc ca propria casa sa arate grozav din exterior, insa sa se bucure si de multe alte avantaje pot da click aici pentru a afla mai multe despre rulourile aplicate din aluminiu.

Durabilitate si securitate

Aluminiul este un material foarte rezistent, iar rulourile se aplica la nivelul ferestrelor pentru a infrumuseta aspectul exterior al oricarei locuinte. Acestea rezista in conditii optime minim 10 ani, insa reprezinta o ocazie ideala si de a tine la distanta musafirii nepoftiti intrucat calea preferata a acestora de a patrunde in interior este pe ferestre, care acum sunt obturate.

Izolare termica si fonica

Totusi, orice locuinta trebuie sa indeplineasca mai multe functii, nu doar sa arate bine, ci si sa asigure un grad ridicat de confort. Astfel, cu ajutorul rulourilor se suplimenteaza confortul termic cu circa 20%, ceea ce presupune facturi mai mici la electricitate atat iarna, cand este mai usor sa se incalzeasca locuinta, dar si vara cand aparatul de aer conditionat depune un efort mai mic pentru asigurarea unei temperaturi stabile la interior, care sa nu fie influentata de cea din exterior. Si confortul fonic este imbunatatit, motiv pentru care zgomotele din exterior nu mai sunt la fel de deranjante, iar odihna este mult mai placuta.

Usor de manevrat


Poti sa dai click aici pentru a vedea ca exista doua modalitati de actionare a rulourilor, manual sau automat, iar alegerea se face in functie de necesitati si preferinte. Bineinteles ca mult mai comoda este cea automata, actionarea fiind efectuata prin intermediul unei telecomenzi, insa si costurile sunt mai ridicate. Totusi, nici actionarea manuala nu este deloc complicata si va fi potrivita intr-o multime de situatii.

No comments:

Post a Comment