Friday, January 12, 2018

Vezi cat de usor este sa pregatesti cea mai grozava vacanta


Concediul perfect nu este atat de dificil de pregatit, atat timp cat se tine cont de cele mai importante detalii. Totusi, cei care isi doresc sa nu isi asume nici un risc si sa ii lase pe cei mai specializati sa se ocupe de acest aspect, pot apela la Aerotravel, intrucat aici sunt disponibile cele mai grozave si atractive pachete turistice. In cursul verii sunt multi cei care aleg chartere prin Aerotravel intrucat au ocazia de a ajunge printr-un zbor cu avionul direct la destinatie, in cel mai scurt timp, fara sa se mai confrunte cu oboseala sau alte minusuri.

Plaje grozve
Una dintre cele mai populare destinatii este Lefkada intrucat aceasta aduce o multime de activitati pentru toate tipurile de turisti. In plus, cum majoritatea alege litoralul pentru conditiile grozave, aici se gasesc mai multe plaje, iar fiecare dintre acestea au propriul farmec. Cei care prefera linistea si locurile mai retrase pot alege plaja Katsiki, care este accesibila dupa ce se parcurg aproape 350 de trepte din stanca, in timp ce unele dintre cele mai populare sunt Kathisma, Agios Ioannis, Poros sau Nydri. Fiecare dintre acestea sunt bine organizate si amenajate, cu umbrele, sezlonguri, baruri pe plaja, terenuri de sport si nu numai.

Locuri de vazut
In plus, cine alege chartere prin Aerotravel catre Lefkada are acces la o multime de locuri de descoperit, pe langa plajele spectaculoase si apa cristalina, de la frumuseti naturale, la muzee, lacase de cult, galerii de arta, situri istorice si nu numai. Printre acestea merita amintite castelul venetian Agia Mavra, istoria plina de mister a orasului preistoric Nirikos, capul Lefkada, manastirea Faneromeni, cascada Dimosari sau diferite muzee precum cel de Arheologie. Fiecare dintre acestea merita explorate, fiind foarte accesibile din orice punct al insulei, motiv pentru care se poate spune ca Lefkada este o destinatie ideala pentru un concediu de vis.

No comments:

Post a Comment