Monday, September 28, 2015

Vacanta de vis - craziera pe Mediterana



            Atunci cand esti tanar ai vrea sa faci cat mai multe, sa pleci in cat mai multe locuri, dar din pacate nu ai bani. Cand mai cresti ai vrea sa pleci undeva, bani ai, dar timp nu. La batranete toate sunt mai grele, bolile te acapareaza treptat si rezistenta ta devina usor mai slaba.
            In zilele noastre exista tot felul de competitii si concursuri. Nu multe persoane castiga, dar cum ar fi sa te trezesti brusc cu un bilet de croaziera? O locatie inedita, un loc de vis, suna bine nu-i asa? Cu totii ne dorim sa castigam ceva, sa fim seriosi cu cat e mai usor cu atat e mai bine. Daca am avea posibilitatea acum sa mergem intr-o croaziera, de ce nu am face-o? Imagineaza-ti lucrurile in felul urmator..
            Cel mai probabil cand arunci privirea pe vreo brosura, inima ta incepe sa tresalte de bucurie. Spre exemplu: un peisaj care iti taie respiratia sau mai multe cladiri sau obiective turistice specifice zonei respective care nu se gasesc in nicio alta zona in lume. E vara si deja esti obosit si ai nevoie si tu de un strop de relaxare .Te decizi sa-ti iei liber si pornesti intr-o croaziera, iti gasesti locatia pe care o consideri tu mai potrivita, iar distractia incepe sa fie in toi. Deja ai inceput sa cunosti tot mai multe persoane si iti dai seama de multe lucuri noi, incepi sa gandesti diferit si sa gasesti strainul din tine ca fiind acum persoana sociabila care candva era atat de timida… Multe persoane vor fi cu siguranta invidioase pentru ca ele isi vor petrece timpul la munca in timp ce tu vei stai si te vei relaxa cu o croaziera la Marea Mediterana, poate.
            Mereu cand pleci in croaziere esti foarte agitat si nu ai idee ce ai putea lua cu tine. Un mic sfat : nu lua multe lucruri, rezerva loc si distractiei in troller .
            Incearca mereu lucruri noi, mai ales cand ai avea posibilitatea. Viata e prea scurta pentru a nu o trai din plin! Crozierele sunt bine venite mai ales in aceasta perioada a verii. Ai si tu dreptul sa te relaxezi! Fa-ti bagajul si hai sa privim jurul lumii prin ochii unui calator!

No comments:

Post a Comment