Monday, November 9, 2015

De ce este buna o camera spion



In ziua de azi numarul infractiunilor comise nu a scazut deloc fata de anii trecuti, motiv pentru care populatia trebuie sa se simta in siguranta, protejandu-si familia si bunurile. Niciodata protectia promisa de statele din Europa si din restul lumii nu va fi de ajuns, astfel ca pentru sporirea masurilor de securitate se recomanda camerele de supraveghere. Insa acestea pot fi observate de infractori care isi pot alcatui un plan de ocolire al lor, fiind astfel de preferat camerele spion ce sunt foarte discrete si insesizabile de catre cei din jur. 

De asemenea camerele spion pot fi folosite in locul celor auto pentru a putea inregistra un eveniment neplacut in trafic, care poate atrage probleme. Nefiind sesizate de cei vinovati, acestia se vor comporta obisnuit, in timp ce daca ar observa o camera spion obisnuita, exisa posibilitatea sa devina violenti. Fie ca este vorba de un accident, iar celalalt sofer nu vrea sa isi recunoasca vina, fie masina este vandalizata, fie dati peste un oficial al legii corupt, camerele auto spion sunt foarte recomandate pentru a scapa soferii de stres si situatii neplacute.

Camerele auto au devenit din ce in ce mai folosite in Romania in ultimii ani din cauza traficului si a numarului tot mai crescut de autoturisme prezente pe soselele din tara noastra. Aceste dispozitive au fost introduse initial in tari precum Rusia sau China, acolo unde au loc frecvent accidente, iar politistii corupti se gasesc la tot pasul.

Camerele auto spion au avantajul ca sunt de dimensiuni foarte mici, fiind deghizate in obiecte obisnuite care se regasesc in autoturism, pix, bricheta, stick USB, ceas, jucarii, astfel acestea desi sunt aparent banale, ele pot face diferenta intr-un moment important. Cele mai performante camere din domeniu au capacitatea de stocare mare, se incarca prin intermediul unui acumulator asemanator telefonului, pot reda imagini de inalta calitate la rezolutie mare, iar un alt aspect important este posibilitatea de conectare la internet wireless.







No comments:

Post a Comment