Wednesday, April 20, 2016

De stiut despre videochat in IasiIn general, oamenii nu sunt facuti sa traiasca in singuratate, insa timpul scurt pe care il pot acorda unii unei relatii nu permite crearea unei legaturi. Astfel ca, industria joburilor in videochat a crescut semnificativ in ultiul timp. Per ansamblu, videochatul este legat de lucruri considerate de unii imorale, insa o buna parte din angajati sustin ca aceste lucruri reprezinta o mica parte din acest job. Majoritatea persoanelor, cauta chiar si o simpla prietenie bazata doar pe socializare, pe comunicare.

Unde se poate lucra?

De cele mai multe ori, angajatii care lucreaza in acest domeniu recomanda angajarea cu carte de munca, la o firma de videochat, care poate asigura securitatea si suportul tehnic. Insa, exista si multe persoane care activeaza pe site-uri sub nume propriu, printr-un cont, nefiind angajati. 

Acest lucruri implica anumite riscuri, deoarece, cu toate ca site-urile ofera siguranta si suport tehnic, problemele pot fi mai usor rezolvate de catre angajator. In ceea ce priveste spatiul de lucru, firmele detin de cele mai multe ori cladiri cu multe camere, fiind respectata intimitatea angajatului. Aceste camere sunt frumos aranjate, curate si dotate cu toate lucrurile necesare, precum: calculator sau laptop, camera video performanta, microfoane, sistem audio etc. 

In cazul in care, o persoana doreste sa lucreze de acasa, angajatorul se poate ocupa in continuare de siguranta acestuia. Este important ca spatiul de lucru sa fie amenajat potrivit, sa aiba conexiune wirelless puternica si camera video potrivita.  

Care sunt castigurile?

In ceea ce priveste castigurile, angajatii care lucreaza prin contract cu o companie, platesc o suma catre aceasta sau dau un anumit procentaj din castigul total. De asemenea, pe langa plata catre angajator, exista si un procentaj luat automat de catre site-ul unde se desfasoara activitatea. Aceste sume garanteaza suportul tehnic si siguranta. Trebuie mentionat faptul ca suma lunara  nu este fixa, iar fiecare angajat are castiguri diferite.


No comments:

Post a Comment