Saturday, September 17, 2022

Auto Cobălcescu este mai mult decât un dealer auto

 Când au vrut să cumpere o mașină nouă, mulți șoferi au ales mașini second hand de la reprezentanța Auto Cobălcescu. Din acest punct de vedere, scopul acestui articol este de a afla care sunt cele mai bune motive pentru a cumpăra mașini second hand dintr-un loc precum Auto Cobălcescu.

Cumpar masini second hand in stare buna

Fiecare dealer are întotdeauna o flotă în care vinde mașinile mărcilor pe care le reprezintă. În cazul nostru, vorbim despre unele dintre cele mai populare mărci de mașini, precum Renault, Mini, Nissan, BMW sau chiar Dacia. Deci, vă puteți aștepta să găsiți aici mașini uzate bune și bine întreținute. De fapt, acesta este primul loc în care ar trebui să mergi dacă vrei să găsești o mașină folosită bună. Nu ne permitem să vindem mașini care nu sunt într-o formă tehnică excelentă, așa că vindem doar mașini care vin cu o garanție pe termen lung.

Știm cât de important este pentru dvs. să obțineți cea mai fiabilă mașină, de lungă durată, care vă poate oferi siguranța și confortul de care aveți nevoie. Asadar, poti alege din zeci de modele in showroom-ul nostru, iar daca vrei sa profiti de programe precum RABLA Dacia, noi suntem primii care te ajutam. Reprezentanta Dacia in care poti avea incredere este, fara indoiala, Auto Cobalcescu!

Pentru a cumpăra o mașină nouă, tot ce trebuie să faci este să o schimbi pe cea veche. În acest caz, vei primi trei eco-bonusuri, care ar putea fi de mare ajutor atunci când îți cumperi următoarea mașină. În funcție de cât de bun este cel pe care îl dai pentru a fi casat, vei primi și bonusul care îl însoțește.

Soluții convenabile de finanțare

Acum, este atât de ușor să obțineți o mașină nouă încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care o plătiți. De ce? Ei bine, pentru că poți cumpăra o mașină de la noi chiar dacă o plătești pe părți. Așadar, dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani pe următoarea mașină, alegeți să o plătiți în rate, iar problema este rezolvată. Ușor și rapid.

Service și ITP

De asemenea, vă putem ajuta cu reparații majore auto și inspecția tehnică periodică. Echipa noastră este formată doar din mecanici calificați care vă vor ajuta în orice problemă. De fapt, nu ne poți părăsi dacă mașina ta nu merge bine. Deci, puteți conta pe noi dacă credeți că ceva nu este în regulă.

No comments:

Post a Comment