Sunday, November 13, 2022

O metodă rapidă și ușoară de a obține certificarea ISO

Probabil ca in ziua de azi oricine a auzit despre certificatele ISO. Cât de bine informați suntem despre certificările ISO și ce implică acestea? Pentru a vă ajuta să fiti la curent, iată câteva dintre cele mai comune norme: Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) a creat o serie de certificări diferite ale sistemelor de management: ISO 9001 pentru managementul calității, ISO 14001 pentru managementul mediului, ISO 45001 pentru sănătatea și securitatea la locul de muncă și ISO OHSAS 18001 pentru sănătatea și securitatea la locul de muncă. Managementul siguranței alimentelor este abordat de ISO 22000 HACCP, în timp ce securitatea informațiilor este de competența ISO 27001.

ISO: ce înseamnă?

Când spunem că suntem cei mai buni, chiar vorbim serios. Când pretindem că oferim cel mai bun preț disponibil, vorbim serios. Nu exagerăm când spunem că suntem cei mai rapizi. Nu este o exagerare să spunem că avem cel mai bun sistem de asistență disponibil.

Deoarece IsoStandard există de ceva vreme, probabil că am făcut unele greșeli și am învățat din ele, oferindu-ne o mulțime de experiență. Și din cauza a ceea ce am învățat de la ei, nu le mai putem repeta. Acest lucru nu se datorează faptului că suntem nerecunoscători. Dar suntem la asta de mult timp, așa că ne-am perfecționat abilitățile și am devenit profesioniști. Avem experți pregătiți pentru a oferi orice asistență necesară și pentru a împărtăși orice informații pe care le-ar fi obținut în timpul lucrului pentru și menținerea acreditărilor ISO.

Am învățat să delegăm responsabilități între departamente, astfel încât să ne putem mișca rapid și fiabil. Pentru a ne asigura că, atunci când depuneți cererea de certificare, întreaga noastră echipă este pregătită și fie a parcurs toți pașii necesari, fie este pe drumul cel bun. Ne ocupăm de logistica livrării documentelor dumneavoastră către părțile corespunzătoare, asigurându-ne că acestea sunt complete, exacte și în formatul adecvat înainte de a fi livrate. În sfârșit, certificatul tău a sosit.

Putem obține companiei dumneavoastră un certificat ISO 14001 la pret mic care nu trebuie sa lipseasca, deoarece compania noastră este binecunoscută în întreaga lume și deținem toate licențele și certificările necesare pentru a face munca pentru care suntem angajați. Apelati la IsoStandard pentru a descoperi lista completa de avantaje. In plus, aici va asteapta un consultant care este pregatit sa va raspunda tuturor intrebarilor si sa va ajute sa luati o decizie inspirata.

No comments:

Post a Comment