Monday, July 4, 2016

Cum facem rost de certificarea iso?In ziua de azi orice companie se pare ca are nevoie de cateva certificate ISO pentru a avea garantia ca functioneaza intr-un mod eficient, se creeaza relatii mai stranse intre angajati, iar per total se obtin rezultate mai bune. Obtinerea unor certificate ISO variaza de la un domeniu la altul, in functie de zona in care se opereaza si fac referire la firmele care doresc sa le fie impuse niste reguli pentru a fi respectate, iar cu ajutorul lor activitatea sa se imbunatateasca.

ISO 9001

Spre exemplu, avem certificatul ISO 9001 care reprezinta o adevarata garantie pentru posibilii clienti ca au de-a face cu o companie serioasa si profesionista. Cu ajutorul acestui certificat, compania isi va putea imbuntati cifra de afaceri, crea un adevarat brand, se diminueaza costurile de operare, dar se deshide si calea catre un numar mai mare de clienti. In plus, regulile impuse la licitatiile internationale includ ca firmele sa aiba obtinute diferite certificate ISO, acestea fiind vazute ca o garantie a bunei desfasurari a activitatii.

ISO 27001

Acest tip de certificat este bine venit pentru companiile care lucreaza cu date „sensibile”ale clientilor, dar si pentru institutii, deoarece acestia vor putea avea incredere mai mare si se vor putea baza pe securitatea informationala de care da dovada firma sau institutia. Cu ajutorul certificatului se profita si de noile tehnologii care se imbunatatesc treptat, pentru ca orice proces sa fie mult mai eficient si mai sigur.

ISO 14001

Cu siguranta ca in ziua de azi tot mai multa lume este preocupata de protejarea mediului inconjurator, insa putine firme sunt cele care iau masuri in acest sens. Cu toate acestea, certificatul ISO 14001 este ideal in acest scop, deoarece cu ajutorul regulilor impuse, se va reduce semnificativ gradul de poluare si se gasesc cele mai bune solutii pentru un consum scazut de apa si energie.

No comments:

Post a Comment